Retningslinjer for utøvere

Alle utøvere skal møte opp tidsnok og være klare til treningen starter. Er man forsinket gis det beskjed til trener pr. telefon. Toalettbesøk og fylling av vannflasker skal gjøres før treningen starter.

Alt av smykker og øredobber skal av og negler bør være korte. Langt hår skal settes opp.

Mobiltelefoner skal settes på lydløs og legges vekk under treningen.

Det er totalforbud mot snus, røyk, alkohol og andre rusmidler, når utøvere representerer klubben og bruker klær med klubbens logo/navn.

Alle utøvere skal utvise gode holdninger mot trenere og andre utøvere på laget og i klubben. Det skal også utvises gode holdninger og respekt for andre lag og klubber på konkurranser og i sosiale medier. Baksnakking av andre lag, klubber, utøvere eller trenere tolereres ikke. Vi har nulltoleranse mot mobbing!

Cheerleading er en lagidrett hvor alles innsats vektlegges like høyt. Alle treninger er obligatoriske, og så ekstratreninger som settes opp i helgene mot konkurranser. Ved mye fravær vil dette svekke hele laget og ikke bare den aktuelle utøveren, det er derfor viktig at alle utøverne prioriterer treningene. Ved høyt fravær kan utøveren tas ut som reserve til evt. konkurranser og/eller oppvisninger.